C. Ronaldo ketvirtasis įvartis eliminavo Maroką iš pasaulio čempionato (VIDEO)

Trečiadienį tęsiasi planetos futbolo čempionatas Rusijoje, o pirmoji šios dienos dvikova buvo sužaista B grupėje.

Cristiano Ronaldo pelnė ketvirtąjį savo įvartį, kurio portugalams užteko tam, kad jie 1:0 palaužtų Maroko rinktinę bei eliminuotų juos iš tolimesnės kovos dėl vietos kitame pasaulio čempionato etape. Tuo tarpu patiems portugalams, jei neįvyks nieko netikėto, vis dar reikės paskutiniame ture nepralaimėti Irano nacionalinei ekipai.

Ilgai laukti pirmojo įvarčio nereikėjo – sužaidus kiek daugiau nei keturias minutes po portugalų pakelto kampinio Maroko rinktinės žaidėjai suteikė Cristiano Ronaldo laisvės atlikti smūgį, o šis savo progos neišvaistė ir smūgiu galva į viršutinį vartų kampą išvedė savo rinktinę į priekį. Tai buvo jau ketvirtasis C. Ronaldo įvartis čempionate, o po jo jis vėl tapo vienvaldžiu rezultatyviausių turnyro žaidėjų kategorijos lyderiu.

Po kelių minučių C. Ronaldo atliko dar vieną pavojingą smūgį, tačiau šį kartą jo smūgis praskriejo greta varžovų vartų.

Netrukus savo progomis jau atsakė ir marokiečiai, tačiau tiek Mehdi Benatia, tiek jo komandos draugų smūgiai didelių problemų Rui Patricio nesudarė.

Kitą savo progą pasižymėti portugalai gavo jau sužaidus daugiau nei pusvalandį. Varžovai prasižengė prie pat savo baudos aikštelės, tačiau C. Ronaldo smūgis pataikė į Maroko žaidėjų gyvatvorę.

39-ąją mačo minutę Portugalijos rinktinė žvaigždė tiksliu perdavimu išvedė Goncalo Guidesą vieną prieš varžovų vartininką, tačiau šio smūgį Muniras sugebėjo atremti.

Po pirmojo kėlinio minimalia persvara 1:0 pirmavo Portugalijos rinktinė.

Antrajame kėlinyje vis aktyviau varžovų vartus šturmuoti bandė marokiečiai. 55-ąją minutę R. Patricio susitvarkė su Youneso Belhanda smūgiu, o vos po poros minučių jis jau turėjo gerokai labiau pasistengti bandydamas pasiekti to paties žaidėjo smūgį galvą. Portugalų laimei – vartininkas ir vėl sužaidė nepriekaištingai ir išgelbėjo savo rinktinę nuo įvarčio.

Sužaidus valandą galimybę smūgiuoti turėjo M. Benatia, tačiau jo smūgis skriejo virš vartų. Po šio epizodo portugalai akivaizdžiai atsitraukė į gynybą siekdami išsaugoti pergalingą rezultatą, o varžovai nesėkmingai bandė pralaužti jų gynybą. Visgi, patiems portugalams sukurti kažką pavojingo varžovų aikštės pusėje taip pat kurį laiką nepavyko.

83-ąją minutę dar vieną galimybę pavojingam baudos smūgiui turėjo C. Ronaldo, tačiau jam ir vėl nepavyko perkelti varžovų sienelės.

Per likusį mačo laiką Marokas metė visus savo žaidėjus į ataką, tačiau jiems taip ir nepavyko atlikti sėkmingo varžovų vartų šturmo ir pralaimėjus teko atsisveikinti su viltimis tęsti kovas planetos pirmenybėse.

Prabangūs Cristiano Ronaldo CR7 apatiniai vyrams! Iki liepos 31 - NEMOKAMAS pristatymas su kodu “CR7VASARA”. Pirkti čia.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...