C. Ronaldo: laukiu, kada ir vėl galėsime žaisti kartu su G. Bale'u

Geriausias planetos futbolininkas Cristiano Ronaldo pripažino, kad jam aikštėje trūksta Garetho Bale'o ir su nekantrumu laukia, kada ir vėl galės žaisti garsiuoju BBC trejetu.

C. Ronaldo kartu su visa Madrido "Real" komanda šiuo metu vieši Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur šiandien pradės savo žygį FIFA pasaulio klubų taurėje.

Zinedine'as Zidane'as pagaliau sulaukė puikių naujienų - komandai yra pasiruošę padėti visi futbolininkai, įskaitant ir Garethą Bale'ą, kuris šį sezoną dėl įvairių traumų praktiškai nerungtyniauja.

C. Ronaldo atskleidė, kad jam aikštėje trūksta G. Bale'o ir nekantrauja, kada šalia jo ir Karimo Benzema vėl bus valas.

"Mūsų sudėtis yra puikiai sukomplektuota - ne vien dėl to, kad yra Karimas ir Garethas. Džiugu, kad neturime jokių traumų. Tai geras signalas, nes mes jaučiamės kur kas geriau, kai visi esame kartu. Būtų labai džiugu, jeigu ir vėl sugrįžtu BBC trejetas. Aš tikrai pasiilgstu to", - kalbėjo C. Ronaldo.

Taip pat portugalas pakalbėjo apie šansus triumfuoti FIFA pasaulio klubų taurėje: "Tai svarbus turnyras mums. Visada malonu čia žaisti, nes žinai, kad čia patekai tik dėl to, kad laimėjai Čempionų lygą. Laimėjau šio turnyro trofėjų tiek su "Man Utd", tiek su "Real". Šiemiet turiu tą patį tikslą ir noriu savo įvarčiais padėti komandai tai padaryti."

Pirmoji "Real" dvikova šiame turnyre įvyks jau šiandien 19 val. Lietuvos laiku. Pusfinalyje Ispanijos čempionų lauks vietinių čempionų iššūkis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...