C. Ronaldo: "Mes tikime tuo, ką darome"

Turino "Juventus" žvaigždė Cristiano Ronaldo nepergyvena dėl pastarųjų rezultatų ir tiki, kad situacija netrukus pasikeis.

"Senoji senjora" šeštadienį namuose išleido pergalę prieš "Parma", o savaitės viduryje buvo eliminuoti iš Italijos taurės. Nepaisant lygiųjų su "Parma", jų situacija "Serie A" pirmenybėse yra pavydėtina – nuo artimiausių persekiotojų įgytas devynių taškų pranašumas.

Pats C. Ronaldo rungtynėse su "Parma" prisidėjo prie visų trijų komandos įvarčių, tačiau liko kiek nusivylęs, kad komanda neišsaugojo pranašumo.

"Tai futbolas. Esu laimingas dėl savo įvarčių, tačiau ne dėl rezultato", – tvirtino portugalas. – "Parma" laukė mūsų klaidos, o mes paskutinėmis minutėmis žaidėme per daug giliai aikštėje".

Paklaustas, ar prie gana prastų rezultatų galėjo prisidėti įtemptas tvarkaraštis, C. Ronaldo atsakė: "Nemanau, kad tai yra fitneso ar per didelio treniruočių krūvio problemos. Tai yra tiesiog futbolas. Visi mus stebi ir nori nugalėti, nes esame geriausia komanda. Dabar mums reikia šiek tiek nusiraminti ir susitvarkyti su emocijomis.

Mes nė kiek nepergyvename dėl to, jaučiame didžiulį pasitikėjimą komanda, savo metodais, treneriu ir visu jo štabu. Nėra dėl ko jaudintis", – pozityvo įnešė futbolininkas.

"Juventus" dabar turės užtektinai dienų atsigavimui – kitas "Serie A" rungtynes žais tik kitą sekmadienį.