C. Ronaldo Nikosijoje pagerino kelis Čempionų lygos rekordus

Ispanijoje "miegantis" Cristiano Ronaldo nenustoja gerinti rekordų UEFA Čempionų lygos turnyre.

32-ejų metų portugalui itin sėkmingai kartu su Madrido "Real" susiklostė vakarykštės rungtynės Nikosijoje - "baltieji" rezultatu 6-0 sudaužė APOEL, o dų įvarčius iš šešių pasiekė C. Ronaldo.

Po dviejų tikslių smūgių puolėjas tapo pirmuoju žaidėju Čempionų lygoje, per kalendorinius metus pasiekęs 18 įvarčių. Ankstesni geriausi pasiekimai taip pat priklausė portugalui - 2015 metais jis pelnė 16 įvarčių, o 2013-ais - 15.

Taip pat C. Ronaldo priklauso ir jam ne itin būdingas pasiekimas - portugalas yra daugiausiai rezultatyvių perdavimą per pastarąjį dešimtmetį atlikęs Čempionų lygos žaidėjas - 27.

C. Ronaldo taip pat tapo rezultatyviausiu žaidėju Čempionų lygoje, rungtyniaujant vienoje komandoje. Iš viso portugalas "Real" gretose jau yra pelnęs 98 įvarčius, žaidžiant ČL turnyre.

C. Ronaldo statistika Čempionų lygoje išties įspūdinga, tačiau portugalui reikia atrasti tą patį raktą į sėkmę ir Ispanijoje. Pavyzdžiui, puolėjas per penkis susitikimus Europoje jau įmušė aštuonis įvarčius, kai tuo metu "La Liga" pirmenybėse per aštuonias dvikovas pasižymėjo viso labo vieną kartą.

Vakarykščių rungtynių svarbiausi momentai:

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/qgdlc/nekmul" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>