C. Ronaldo paneigė kalbas apie norą palikti "Juventus"

Šį savaitgalį Cristiano Ronaldo dar kartą įsirašė į futbolo istorijos metraščius – tapo pirmuoju futbolininku, laimėjusiu Anglijos, Ispanijos ir Italijos čempionatus.

Tiesa, triumfas nebuvo pats saldžiausias – "Juventus" komanda Italijos čempione tapo po keturių dienų, kai iškrito iš UEFA Čempionų lygos. Nesėkmė prieš Amsterdamo "Ajax" rimtai įpykdė C. Ronaldo, kuris po minėtų rungtynių eidamas į rūbinę savo komandos draugams parodė, kad šie neturėjo pakankamai drąsos mesti iššūkį "Ajax" ekipai.

Netrukus po šių rungtynių Italijos žiniasklaidoje pasklido gandai, kad C. Ronaldo netiki "Juventus" projektu ir vasarą galvos apie išvykimą. Visgi, kaip ir buvo galima spėti, kalbos buvo laužtos iš piršto.

Po rungtynių su "Fiorentina" interviu davęs C. Ronaldo kalbėjo ne tik apie savo tolimesnę ateitį, bet ir įvertino pirmąjį sezoną Italijoje.

"Tai buvo adaptacijos metai, kurie man buvo puikūs. Jaučiuosi laimingas, nes komanda nusipelnė "Serie A" titulo. Nuo pat pradžių mes buvo geriausia komanda.

Negali visada laimėti visų titulų. Mes išbandėme viską, tačiau Čempionų lygoje triumfuoja tik viena komanda. Kitais metai mes turėsime galimybę atsigriebti.

1000 procentų, kad kitą sezoną būsiu "Juventus" klube", – kalbėjo portugalas.