C. Ronaldo šou Lietuvoje: internautai šaipėsi iš įvarčių, o kiti skaičiavo rekordus

Lietuvos futbolas tokio ažiotažo socialiniuose tinkluose nebuvo sulaukęs jau ilgą laiką – į Vilnių atvykęs Portugalijos rinktinės žvaigždynas sudomino ne tik Lietuvos futbolo fanus, bet ir užsienio publiką.

Istorinė Cristiano Ronaldo viešnagė LFF stadione buvo pažymėta keturiais įvarčiais ir krūva rekordų – portugalas tapo daugiausiai įvarčių Europos atrankos istorijoje įmušusiu žaidėju bei taip pat peržengė 90 įvarčių ribą tarptautinėje arenoje. 

Ypač didelio susidomėjo C. Ronaldo pasirodymas sulaukė "Twitter" tinkle, kuriame ir yra susikūrusi aktyviausia futbolo bendruomenė. Vieni žavėjosi portugalo įvarčiais, o kiti kvatojo iš nesėkmingo Ernesto Šetkaus žaidimo ir viso Lietuvos futbolo.

Labiausiai buvo aptarinėjamas antrasis C. Ronaldo įvartis, kai E. Šetkus nesėkmingai atrėmė gana paprastą puolėjo smūgį, kamuolys pašoko į orą ir nuo jo kūno dalies kurioziškai atsidūrė vartų tinkle.

Rodydami šį įvartį kai kurie "Twitter" vartotojai bandė įrodyti, kad C. Ronaldo "pokeris" prieš tokį varžovą yra bereikšmis. Visgi kai kurie stojo ginti ir patį E. Šetkų – vienas iš vartotojų rašė, jog "vartininkas iki šio epizodo žaidė puikias rungtynes ir nebuvo toks blogas, kaip atrodo šiame epizode". 

Dar kiti "Twitter" naudotojai stebėjosi Lietuvos futbolo rinktinės FIFA reitingu bei ironiškai klausė, kaip Lietuva aplamai yra susijusi su futbolu.

Nemažai dėmesio kliuvo ir į aikštę išbėgusiam C. Ronaldo gerbėjui iš Lietuvos, kuris, nepaisant neišdegusio plano pasidaryti selfį su Turino "Juventus" žvaigžde, turės nuotraukų ir vaizdų įrašų iki pat gyvenimo pabaigos.

Internautai taip pat liko nustebinti Lietuvos futbolo gerbėjų poelgiu, kai C. Ronaldo paliko aikštę. Portugalas buvo palydėtas gausiais plojimais, į kuriuos jis atsakė tuo pačiu.

Visgi toks lietuvių poelgis nenustebino Portugalijos rinktinės stratego Fernando Santoso: "Tai yra normalu, tai pasaulinio lygio žaidėjas, jis visuomet sulaukia audringų reakcijų visose šalyse."

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...