C. Smallingas apie incidentą su L. Messi: "Jis suprato, kad tai tebuvo žaidybinis epizodas"

"Manchester United" gynėjas Chrisas Smallingas dar prieš rungtynes su "Barcelona" teigė, kad žino, kaip reikia sustabdyti Lionelį Messi.

Anglui iš dalies tai pavyko padaryti. Abu šie žaidėjai susidūrė pirmojo kėlinio viduryje, o po šio kontakto L. Messi aikštę paliko kraujuojančia nosimi. Tiesa, argentinietis galėjo toliau tęsti susitikimą.

C. Smallingo teigimu, L. Messi suprato, kad tai tebuvo žaidybinis incidentas ir futbolininkai po susitikimo paspaudė vienas kitam ranką.

"Mes kalbėjomės po rungtynių. Trumpai aptarėme tą momentą ir paspaudėme vienas kitam ranką. Jis suprato, kad tai tebuvo žaidybinis epizodas. Iš pradžių net nesupratau, jog taip stipriai sužeidžiau varžovą. 

Po rungtynių prie manęs priėjo ir Suarezas. Su juo taip turėjome kovingų momentų, tačiau jis tik paspaudė man ranką ir palinkėjo sėkmės. 

Gražu, kuomet kovojame aikštėje, tačiau po rungtynių įsivyrauja pagarba. Mes tiesiog stengiamės atiduoti visą save", - bendraudamas su "BBC Sport" sakė C. Smallingas.

Anglas taip pat teigė, kad tiki savo komandos galimybėmis pasiekti teigiamą rezultatą Katalonijoje.

"Žinome, kad galime tai padaryti. Jei sugebėsime rungtyniauti taip, kaip tai darėme antrajame kėlinyje, kuomet žaidėme intensyciau ir sukėlėme jiems problemų, tuomet turėsime šansų.

Supratome, jog negalime antrajame kėlinyje tik aklai atakuoti, kadangi dar laukia atsakomosios rungtynės. Turime užtikrinti, kad atiduosime viską, jog turėtume šansų žengti tolyn", - pridėjo gynėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...