"Caen" eliminavo "Lyon" iš Prancūzijos taurės ir pateko į pusfinalį (VIDEO)

Prancūzijos taurės ketvirtfinalyje – staigmena. „Caen“ ekipa 1:0 (0:0) įveikė „Lyon“ ir pateko į pusfinalį.

„Lyon“ ekipa pirmajame kėlinyje dažniau kūrė pavojingas progas prie varovų vartų. „Lyon“ turėjo dvi geras progas pasižymėti, tačiau jiems vis pritrūkdavo tikslumo smūgiuojant galva.

Tuo metu antroje rungtynių dalyje 67-ąją minutę „Caen“ klubas galėjo įsiveržti į priekį. Po puikaus Durelo Avounou perdavimo kamuolį į vartus galėjo pasiųsti Timo Stavitskis, tačiau jam sėkmė nenusišypsojo.

Na, o jau 77-ąją minutę įvyko esminis rungtynių įvykis. Stefas Peetersas baudos smūgio metu pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, o jo tiksliai pasiųstas kamuolys surado Ismaeli Diomande, kuris galva smūgiavo į tolimąjį vartų kampą. „Lyon“ vartininkas Anthony Lopesas šioje situacijoje neturėjo jokių vilčių.

Per likusį laiką „Lyon“ apgultis vaisių neatnešė ir „Caen“ pavyko sukurti staigmeną.

„Caen“ šiame susitikime kamuolį kontroliavo tik 34% laiko, o į vartus smūgiavo 8 kartus. Tiesa, tik vienas smūgis buvo į vartų plotą, o to ir pakako.

Į Prancūzijos taurės pusfinalius prasibrovė Paryžiaus „Saint-Germain“ ir „Caen“ iš stipriausios šalies lygos bei trečiajame divizione žaidžiančios „Les Herbiers“ ir „Chambly“.  

„Caen“ 1:0 „Lyon“

77 [1:0] I. Diomande.