C.Ancelotti drąsina "Real": pusfinalyje baimės neturi būti

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Carlo Ancelotti teigia, kad UEFA Čempionų lygos pusfinalyje baimę turi pamiršti, nes tik drąsumas gali atvesti prie teigiamo rezultato.

Šiandien 21 valandą 45 minutės dabartiniai Senojo žemyno čempionai pirmajame pusfinalio mače susigrums su Turino "Juventus". Strategas žino, kad Italijoje žaisti bus sunku, tačiau darys viską, kad patektų į finalą.

"Susitiks dvi puikios komandos, kurios šansų žengti į kitą etapą turės tik tuo atveju, jei išnaudos savo pagrindines savybes. Šiame etape niekam nerūpi, koks tu esi stiprus, nes čia bet kas gali nugalėti bet ką", - teigė C.Ancelotti.

"Jeigu tu bijosi, tada pralaimėsi, bet jeigu būsi drąsus - gali laimėti. Mes didesnį dėmesį sutelksime į puolimą, tačiau nepamiršime ir gynybos.

Turine laimėti nėra lengva, nes "Juventus" yra gera komanda. "Real" čia nėra laimėjęs daug rungtynių, bet vis tiek sieksime teigiamo rezultato. Pagrindinis mūsų tikslas - antrą kartą iš eilės žaisti finale", - pridūrė praeityje "Bianconeri" ekipą treniravęs italas.