C.Ancelotti liko nusivylęs sirgaliais, kurie nušvilpė I.Casillasą

Carlo Ancelotti po lengvos pergalės UEFA Čempionų lygoje liko patenkintas komandos darbu aikštėje, tačiau liko nusivylęs tais sirgaliais, kurie nušvilpinė Ikerą Casillasą.

B grupėje Madrido "Real" klubas rezultatu 5-1 sutriuškino "Basel" ekipą. Tačiau būrys sirgalių sugebėjo nušvilpti klubo kapitoną, kuris šiame susitikime žaidė užtikrintai, bet dalis sirgalių jautė nepasitenkinimą po savaitgalį pralaimėtų rungtynių Madrido "Atletico" klubui.

Įdomu tai, kad dar didesnė dalis sirgalių ėmė ploti I.Casillasui ir išreiškė pagarbą, nepaisant kitų, nepasitenkinusių fanų.

"Mes turime būtų pozityvūs", - paklaustas žurnalistų apie nušvilpinėjimą sakė italas. - Mes neišgirstame švilpimo, kai kiti sirgaliai pankankamai garsiai dainuoja".

"Kaip ir buvau minėjęs, nesiruošiu diskutuoti apie vartininkus prieš rungtynes. Žiūriu, ką aikštėje padarė Casillasas, o jis man patiko", - ir toliau palaikė ilgametį ekipos žaidėją.

Taip pat C.Ancelotti pasidalino įspūdžiais apie pergalę: "Po nesėkmingų rungtynių Madrido derbyje mes patobulėjome. Nebuvo sunku šiandien, nes pradžia buvo puiki. Demonstravome gerą futbolą ir viskas buvo mūsų pusėje."