Čempionų lyga: "Man City" - per žingsnį nuo ketvirtfinalio, "Atletico" dar turės pakovoti (VIDEO, FOTO)

UEFA Čempionų lygoje trečiadienį sužaistos paskutinės dvejos pirmojo aštuntfinalio etapo rungtynės.

"Manchester City" išvykoje grūmėsi su ukrainiečių Kijevo "Dynamo" klubu. Pirmajame kėlinyje solidžią persvarą įgiję Manuelio Pellegrini auklėtiniai į Mančesterį grįžta su pergale rezultatu 1-3.

Svečiams nuo pat rungtynių pradžios nesisekė primesti savo žaidimo. "Dynamo" atakavo su kamuoliu ir neleido priešininkams įgyti kamuolio kontrolės. Visgi 15-ąją minutę šeimininkai buvo nubausti, kai po sumaišties baudos aikštelėje "miestiečius" į priekį išvedė tikslus Sergio Aguero įvartis.

Pirmojo kėlinio pabaigoje "Man City" ekipai pavyko dar padidinti savo pranašumą. Puikiai sužaidęs Raheemas Sterlingas atliko tikslų perdavimą Davidui Silvai, o ispanui beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus.

Antrajame kėlinyje "Dynamo" dar bandė pakovoti ir 59-ąją minutę buvo sugrąžinę intrigą, kai pasižymėjo Vitalijus Buyalskyy. Galiausiai lemiamą žodį šiame susitikime pačioje rungtynių pabaigoje tarė saugas Yaya Toure ir "Man City" su užtikrintu pranašumu grįžta į Angliją.

Kitose rungtynėse Eindhoveno PSV savo žiūrovų akivaizdoje susitiko su Madrido "Atletico" futbolininkais. Net ir raudona kortele šeimininkams leido iškovoti sunkias nulines lygiąsias.

Diego Simeone auklėtiniai viso susitikimo metu buvo aktyvesni ir kūrė daugiau pavojingų progų, tačiau itin realių svečiams iš Ispanijos sostinės sukurti taip ir nepavyko.

Negana to, 68-ąją minutę PSV liko žaisti dešimtyje, kai už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas Gastonas Pereiro. Vis dėlto "Rojiblancos" ekipai nuginkluoti varžovų vartų nepavyko ir žaidžiant vienu žaidėju daugiau.

Abi poros atsakomąsias rungtynes sužais kovo 15-ąją dieną.

Rezultatai:

"Dynamo" 1 - 3 "Man City"
15' [0 - 1] S. Aguero
40' [0 - 2] D. Silva
59' [1 - 2] V. Buyalskyy
90' [1 - 3] Y. Toure

PSV 0 - 0 "Atletico"
68' G. Pereiro (PSV) pašalintas iš aikštės

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...