Čempionų titulą užsitikrinęs "Chelsea" septynių įvarčių trileryje palaužė "Watford" (VIDEO)

Pirmadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje įvyko atidėtos 28-ojo turo rungtynės.

"Stamford Bridge" stadionas sutiko naujausiuos Anglijos čempionus - titulą penktadienį užsitikrinęs Londono "Chelsea" septynių įvarčių trileryje palaužė "Watford".

Antonio Conte šiose rungtynėse toli gražu nežaidė stipriausia sudėtimi - vienuolituke iš pagrindinių žaidėjų buvo tik Edenas Hazardas, N'Golo Kante ir Cezaris Azpilicueta.

22-ąją minutę įvarčių sąskaitą šiose rungtynėse atidarė greičiausiai paskutines rungtynes už "Chelsea" sužaidęs komandos kapitonas Johnas Terry. Vis dėlto jau po dviejų minučių patyręs gynėjas padarė klaidą prie savo vartų - nestipriai pamušo kamuolį galva link Asmiro Begovičiaus, o ten greičiau už vartininką prie kamuolio suskubęs Etienne Capoue išlygino rezultatą.

Tačiau Anglijos čempionai ilgai lygiu rezultatu nesitenkino - puikų įvartį 36-ąją minutę pasiekę C. Azpilicueta. 49-ąją minutę Michy Batshuayi padidino šeimininkų pranašumą iki dviejų įvarčių, tačiau "Watford" ginklų šioje dvikovoje dar nesudėjo.

51-ąją minutę nuostabiu reidu pasižymėjo Darylas Janmaatas, o 74-ąją minutę rezultatą iš kelių metrų lygino Stefano Okaka. Vis dėlto "Chelsea" nebuvo pasiruošusi suklupti savo žiūrovų akivaizdoje ir 88-ąją minutę pergalingą įvartį po Williano perdavimo pasiekė Cescas Fabregasas.

Pirmoje vietoje esantis "Chelsea" į savo sąskaitą įsirašė 90-ąjį tašką. Paskutines savo rungtynes "Premier" lygoje "mėlynieji" sužais sekmadienį - jų namuose lauks dvikova su absoliučiais lygos autsaideriais "Sunderland".

Rezultatas:

"Chelsea" 4 - 3 "Watford"
22' [1 - 0] J. Terry
24' [1 - 1] E. Capoue
36' [2  - 1] C. Azpilicueta
49' [3 - 1] M. Batshuayi
51' [3 - 2] D. Janmaat
74' [3 - 3] S. Okaka
88' [4 - 3] C. Fabregas
90+2' S. Prodl ("Watford") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10348364" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...