"Chelsea" atsarginis variantas šią vasarą - M. Allegri

Jei šią vasarą nesugebės į savo ekipą prisivilioti Pepo Guardiolos ar Diego Simeone, „Chelsea“ tarp atsarginių variantų pirmenybę teiks Massimiliano Allegri kandidatūrai.

„Juventus“ treneris atkreipė dėmesį į save dėl sėkmingo praėjusio sezono, kurio metu laimėjo du titulus Italijoje bei atvedė klubą į Čempionų lygos finalą.

Visgi, pagrindiniais Romano Abramovičiaus kandidatais išlieka Guardiola, kuris šią vasarą paliks „Bayern“ ir „Atletico“ treneris Simeone. Šiuo momentu, Allegri kandidatūra būtų svarstoma tik tada, jei nė vienas iš jų nenorėtų dirbti su „Chelsea“ klubu.

Guardiolos taip pat nori „Manchester City“, o Simeone nėra įsitikinęs tuo, jog nori palikti „Atletico“ klubą, tad Londono ekipa ruošia ir atsarginius variantus, o Standard Sport teigimu, Allegri yra vienas jų.

Italas taip pat turėtų būti pigiausias iš šių trijų strategų. 48-erių metų treneris nauja sutartimi su „Juventus“ per metus uždirba 5 milijonus svarų, kai tuo tarpu Simeone uždirba beveik devynis milijonus, o Guardiola „Bayern“ klube uždirbdavo dar daugiau.

Allegri per savo karjerą laimėjo Italijos pirmenybes su „Milan“ ir „Juventus“ ekipomis, o nepaisant prasto šio sezono starto, sugebėjo laimėti paskutines septynes rungtynes ir dabar juos nuo pirmaujančios „Inter“ ekipos skiria tik trys taškai.