"Chelsea" ir "Barcos" dvikovoje - lygiosios, "Bayern" sutriuškino turkus (VIDEO, FOTO)

Antradienį vakare UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos dar dvejos pirmojo rato aštuntfinalio rungtynės.

Daugiausiai dėmesio kėlusi dvikova įvyko "Stamford Bridge" stadione, kur Londono "Chelsea" priimė "Barcelona". Kaip ir tikėtasi, rezultatyvios kovos čia nebuvo - komandos antrajame kėlinyje apsikeitė įvarčiais ir išsiskyrė lygiosiomis rezultatu 1-1.

Rungtynės prasidėjo gana klampiai - "Barca" dominavo su kamuoliu, o "Chelsea" kartas nuo karto bandė greitai pereiti iš gynybos į puolimą. Panašus buvo visas pirmasis kėlinys, tačiau nepaisant svečių spaudimo, "Chelsea" turėjo net dvi realias progas įsiveržti į priekį.

Labiausiai šiose rungtynėse blizgėjęs Willianas per pirmąjį kėlinį net du kartus pataikė į virpstą - sykį iš dešinio ir kitą kartą iš kairiojo krašto.

Antrajame kėlinyje "Chelsea" atrodė kiek grėsmingiau su kamuoliu, o tai ne itin tenkino varžovus iš Barselonos. 62-ąją minutę galiausiai įvarčių sąskaitą šioje dvikovoje buvo atidaryta, o trečias kartas Willianui nemelavo - po puikaus Edeno Hazardo perdavimo brazilas puikiu smūgiu pažeme nuginklavo varžovų vartininką.

Po įvarčio "Chelsea" ir toliau solidžiai laikėsi gynyboje. "Barcai" itin sunkiai sekėsi kurti progas prie varžovų vartų, tačiau 75-ąją minutę sulaukė dovanos iš pačių šeimininkų - Andreasas Christensenas atliko netikslų perdavimą, Andresas Iniesta perėmė kamuolį ir atlikęs puikų perdavimą leido Lioneliui Messi išlyginti rezultatą.

L. Messi galiausiai nutraukė savo įvarčių badą prieš "Chelsea", o "Barca" pasiekė gana teigiamą rezultatą Londone - komandos išsiskyrė lygiosiomis.

Kiek daugiau veiksmo vyko rungtynėse, kuriose Miuncheno "Bayern" susitiko su Stambulo "Besiktas". Ankstyva raudona kortelė nubraukė visą įdomumą Vokietijoje - bavarai rezultatu 5-0 sutriuškino svečius iš Turkijos.

16-ąją minutę Domagojus Vida prieš save išvydo raudoną kortelę ir "Besiktas" liko žaisti dešimtyje. Tačiau svečiai pirmajame kėlinyje atsilaikė gana sėkmingai - praleido tik įvartį nuo Thomo Mullerio.

Vis dėlto antrajame kėlinyje varžovams jėgų neužteko, o tuo pasinaudojęs "Bayern" stipriai priartėjo prie ketvirtfinalio. Pranašumą 53-ąją minutę padidino Kingsley Comanas, o varžovų triuškinimą 66-ąją minutę pradėjo T. Mulleris.

Vėliau dar du įvarčius į varžovų vartus smeigė Robertas Lewandowskis ir taip buvo padėtas galutinis taškas šioje akistatoje. "Besiktas" praktiškai nebeturi jokių šansų atsakomoje dvikovoje.

Rezultatai:

"Chelsea" 1 - 1 "Barcelona"
62' [1 - 0] Willian
75' [1 - 1] L. Messi

"Bayern" 5 - 0 "Besiktas"
43' [1 - 0] T. Muller
53' [2 - 0] K. Coman
66' [3 - 0] T. Muller
79' [4 - 0] R. Lewandowski
88' [5 - 0] R. Lewandowski

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...