"Chelsea" nustatė E. Hazardo kainą

Panašu, kad Londono "Chelsea" vasarą ruošiasi atsisveikinimui su komandos žvaigžde Edenu Hazardu.

Jau kurį laiką žinoma, kad E. Hazardas nori keltis į Madrido "Real" klubą. Derybos dėl jo persikėlimo į Ispanijos sostinę vyko ir praėjusią vasarą, tačiau tuomet "Chelsea" užsiprašė tiek daug, kad Madrido "Real" paprasčiausiai atsisakė savo planų.

Šį kartą situacija yra skirtinga – belgas atsisako pratęsti sutartį su "Chelsea", kuri baigiasi 2020 metais. Vasarą iki jos pabaigos bus likę tik metai, todėl "Chelsea" nebegalės rizikuoti ir turės sumažinti prašomą sumą.

"Daily Telegraph" teigia, kad "Chelsea" belgą yra įvertinusi 100 mln. svarų sterlingų. Jeigu Madrido "Real" vasarą pasibels į "mėlynųjų" duris su šia suma, E. Hazardui išvykti jau niekas nebekliudys.

Visgi pabrėžiama, kad E. Hazardas dar gali persigalvoti, mat Madrido "Real" iki šio mėnesio pabaigos jam turi pranešti, ar vasarą bandys įsigyti jį.

Taip pat priduriama, kad į Madridą vasarą gali nebegrįžti Mateo Kovačičius, kuris gali būti greičiausiai įtrauktas į sandorį dėl E. Hazardo.

Tas pats šaltinis pabrėžia, kad Madrido "Real" dėl tokios pačios kontrakto situacijos yra nusitaikęs į Londono "Tottenham" saugą Christianą Erikseną, kuris yra Ispanijos klubo akiratyje yra ne pirmus metus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...