"Chelsea" po permainingos kovos pasiekė pirmąją pergalę šiame sezone

Anglijos "Premier" lygoje 14 val. 30 min. buvo sužaistos antrosios 3-ojo turo rungtynės.

Į lygą sugrįžęs "Norwich" namuose priėmė Londono "Chelsea" komandą. Net du kartus rezultatą lyginę šeimininkai galiausiai turėjo pripažinti "mėlynųjų" pranašumą – 2:3.

Franko Lampardo treniruojamai komandai rungtynes prasidėjo fantastiškai – jau 3-ąją minutę Tammy Abrahamas atsidarė savo įvarčių sąskaitą. Puolėjas po puikaus Cezario Azpilicuetos perdavimo vienu lietimu nukreipė kamuolį į varžovų vartus.

Visgi drąsiai savo aikštėje žaidusi "Norwich" ekipa netruko atsakyti išlyginamuoju įvarčiu – puikiai suregztą ataką tiksliu smūgiu 6-ąją minutę užbaigė Toddas Cantwellas.

Ties tuo įvarčių šou nesibaigė – 17-ąją minutę "Chelsea" susigrąžino pranašumą, kai į baudos aikštelę įkirtęs Masonas Mountas suklaidino kelis varžovus ir galingiu smūgiu vėl išvedė svečius į priekį.

Kaip ir pirmuoju atveju, tai ir po antrojo "Chelsea" įvarčio "Norwich" surado atsakymą. 30-ąją minutę vėl lygybę šiose rungtynėse sugrąžino suomis Teemu Pukki. Jis pasiekė penktąjį įvartį šiame sezone ir kol kas yra rezultatyviausias lygoje.

Visa kova dėl trijų taškų persikėlė į antrąjį kėlinį. Jis nebuvo toks pat rezultatyvus, tačiau sėkmė šypsojosi "aristokratų" pusėje.

68-ąją minutę trečią ir, kaip paaiškėjo vėliau, pergalingą įvartį "Chelsea" gretose pasiekė tas pats T. Abrahamas. Jis po Mateo Kovačičiaus perdavimo oponentų vartininką nuginklavo iš maždaug 18 metrų.

"Chelsea" ekipai tai buvo pirmoji pergalė šiame sezone. Prieš tai jie buvo patyrę nesėkmę ir sykį sužaidė lygiosiomis.

"Norwich" sąskaitoje yra viena pergalė ir du pralaimėjimai.

Rezultatas:

"Norwich" 2 - 3 "Chelsea"
3' [0 - 1] T. Abraham
6' [1 - 1] T. Cantwell
17' [1 - 2] M. Mount
30' [2 - 2] T. Pukki
68' [2 - 3] T. Abraham

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...