ČL burtai: C. Ronaldo vizitas Mančesteryje ir sudėtingas "Inter" sugrįžimas į turnyrą

Trečiadienio vakarą Monake paaiškėjo aštuonios 2018-19 metų sezono UEFA Čempionų lygos grupės.

32 komandos buvo suskirstytos į aštuonias grupes po keturias. O kaip paaiškėjo, bene įdomiausios šio sezono grupės bus B, C, G bei H.

Futbolo žiūrovai G grupėje išvyks triskart iš eilės turnyro čempionų Madrido „Real“ ir praėjusio sezono pusfinalyje kritusios „Roma“ ekipų dvikovą. Šioje grupėje taip pat varžysis Maskvos CSKA ir „Viktoria Plzen“.

Tuo metu burtai nulėmė taip, kad H grupėje susitiks Turino „Juventus“ ir „Manchester United“. Cristiano Ronaldo tokiu būdu bent jau kelioms dienoms sugrįš į Mančesterį, tačiau kaip „raudonųjų velnių“ varžovas.

Šios rungtynės taip pat bus simbolinės ir Pauliui Pogba, kuris taip pat stos į kovą prieš savo buvusią ekipą. „Man Utd“ ir „Juventus“ dar teks varžytis su „Valencia“ bei „Young Boys“.

Nors C grupėje principinių varžovų nebus, tačiau čia susitiks itin didelio pajėgumo ekipos. Burtai nulėmė, kad Marijampolės „Sūduvos“ skriaudikė Belgrado „Crvena Zvezda“ susitiks su Paryžiaus „Saint-Germain“, „Napoli“ bei „Liverpool“.

Tuo metu B grupėje susitiks tokios ekipos kaip „Barcelona“, „Tottenham“, Milano „Inter“ ir PSV, kas reikš itin sudėtingą Italijos ekipos sugrįžimą į stipriausią Europos turnyrą. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...