"Crystal Palace" nutraukė "Arsenal" pergalių seriją, "Chelsea" sutriuškino "Burnley"

Anglijos "Premier" lygoje 15 val. 30 min buvo sužaistos dar dvejos 10-ojo turo rungtynės.

Londono įvyko miesto derbis - "Crystal Palace" savo aikštėje priėmė "Arsenal". Roy'aus Hodgsono sugebėjo nutraukti "kanonierių" 11 pergalių seriją - du Luka Milivojevičiaus baudiniai nulėmė lygiąsias 2:2.

"Crystal Palace" itin galingai pradėjo susitikimą ir kėlė rimtą pavojų Berndo Leno ginamiems vartams. "Arsenal" buvo nubausti pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje - Mustafi užsidirbo 11 metrų baudinį, o jį užtikrintai realizavo Luka Milivojevičius.

Antrajame kėlinyje "Arsenal" ir vėl įjungė aukštesnę pavarą, kas ir tampa įprasta šiame sezone, bei įmušė du įvarčius, atvedusius juos į pergalę.

51-ąją minutę nuostabų įvartį po baudos smūgio įmušė Granitas Xhaka, o jau po penkių minučių "kanonieriams" pranašumą suteikė Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, tiesa, įvartis buvo gana abejotinas, nes prieš tai ranka sužaidė Alexandre'as Lacazette'as.

Visgi rungtynių pabaigoje "Arsenal" vėl suklydo baudos aikštelėje ir dar vienas 11 metrų baudinys nulėmė lygiąsias 2:2.

"Arsenal" komanda turi 22 taškus ir išlieka ketvirtoje pozicijoje.

Dar kita akistata, kurioje "Burnley" grūmėsi su Londono "Chelsea", baigėsi Maurizio Sarri auklėtinių pergale rezultatu 4:0.

"Mėlynieji" šioje dvikovoje vertėsi be Edeno Hazardo, tačiau ir be belgo buvo kam mušti įvarčius. Iš pradžių pasižymėjo Alvaro Morata, vėliau dar po įvartį pridėjo Rossas Barkley, Willianas ir Rubenas Loftusas-Cheekas.

"Chelsea" kartu su "Liverpool" turi po 26 taškus.

Rezultatai:

"Crystal Palace" 2 - 2 "Arsenal"
45+1' [1 - 0] L. Milivojevič (11 m. baudinys)
51' [1 - 1] G. Xhaka
56' [1 - 2] P. Aubameyang
83' [2 - 2] L. Milivojevič (11 m. baudinys)

<iframe width="500" height="300" src="https://hfoot.matchat.online/player/7Jf54fxrdQ" style="border:none;" allowfullscreen></iframe>

"Burnley" 0 - 4 "Chelsea"
22' [0 - 1] A. Morata
57' [0 - 2] R. Barkley
62' [0 - 3] Willian
90+3' [0 - 4] R. Loftus-Cheek

<iframe width="500" height="300" src="https://hfoot.matchat.online/player/991XjBkL4V" style="border:none;" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: