D. Bergkampas nenori treniruoti "Swansea" komandos. Klubas turi 20 kandidatų užimti šį postą

The sun teigimu, buvusi „Arsenal“ žvaigždė Dennisas Bergkampas pats išsibraukė save iš kandidatų, perimti „Swansea City“ trenerio postą, sąrašo.

46-erių metų „Ajax“ trenerio asistentas atskleidė, jog šiuo metu vyriausiojo trenerio darbas jo nedomina.

„Šiuo metu neturiu ambicijų tapti vyriausiuoju treneriu. „Ajax“ klube yra nemažai darbo, kurį reikia atlikti, o aš save čia matau bent jau keletą metų į priekį.“, - teigė Bergkampas.

Nepaisant Bergkampo nenoro treniruoti komandos iš Velso, ekipa vistiek gali pasirinkti trenerį iš Olandijos. Klubo direktorius Johnas van Zwedenas, kuris pats olandas, atskleidė, jog tap kandidatų yra ir kitų jo šalies atstovų.

„Phillipas Cocu, Frankas de Boeris ir Clarence`as Seedorfas patenka į kandidatų sąrašą. Iš viso yra maždaug 20 kandidatų treniruoti mūsų ekipą.“, - teigė J. Van Zwedenas

Komandos savininkas Huwas Jenkingas rimtai svarsto apie galimybę pasikvietsi Ryaną Giggsą, kuris šiuo metu dirba „Manchester United“ trenerio asistentu. Buvęs „Sunderland“ treneris Gusas Poyetas, dabar dirbantis „AEK“ ekipoje, taip pat laikomas rimtu kandidatu periimti „gulbių“ vairą.

Šiandienos rungtynėse prieš „Manchester City“, komandai vadovaus laikinasis treneris Alanas Curtisas.