D. Carvajalis užsiminė norintis vieną dieną praverti "Premier" lygos duris

Dani Carvajalis pranešė neramias naujienas Madrido "Real" komandos sirgaliams.

26-erių metų dešiniojo krašto gynėjas, kuris yra laikomas vienu geriausių savo pozicijos žaidėjų, užsiminė, kad svarsto apie galimybę išvykti rungtyniauti į Anglijos "Premier" lygą.

"Užsienis? Aš galvoju apie tai, o "Premier" lyga yra tai, ką norėčiau išbandyti", - sakė gynėjas. - Nenoriu užbaigti karjeros nežinodamas, kas būtų buvę, jeigu būčiau žaidęs Anglijoje".

"Žinoma, yra Kinija, Kataras ir kitos galimybės, tačiau mes žaidėjai neturėtume sekti paskui pinigus. Kaip ir sakiau, "Premier" lyga mane intriguoja, tad pažiūrėsime, kas nutiks vėliau.

"Nepaisant to, ką sakiau, vienas iš mano tikslų yra praleisti visą savo likusią karjerą Madrido "Real" klube.Tai būtų kažkas neįtikėtino man."

Duotame interviu D. Carvajalis taip pat prisiminė laiką, kai į Madrido "Real" akademiją buvo atvykęs Neymaras: "Aš jį puikiai prisimenu iš akademijos laikų. Jis mums sakė, kad liks Madride, mes jį su tuo sveikinome, tačiau viskas baigėsi kitaip nei buvo planuota."

D. Carvajalio kalbos apie "Premier" lygą vargu, ar buvo nukreiptos į kitą vasarą. Visgi, Madrido "Real" turėtų atkreipti dėmesį į šias kalbas, nes Anglijos klubai su mielu noru priimtų ispaną į savo gretas.

Gynėjas Madrido klubo akademijos duris pravėrė dar 2002 metais. Jis sezonui buvo išvykęs į Lėverkuzeno "Bayer", tačiau po metų grįžo ir tapo kertiniu "baltųjų" žaidėju - jau sužaidė 208 rungtynes ir įmušė penkis įvarčius.