D. Česnauskis Seimo vicepirmininkui: kada sulauksime stadiono?

Lietuvos Respublikos Seimo vicepirmininko trakiškio Jaroslavo Narkevičiaus kvietimu, „Trakų“ futbolininkai apsilankė vienoje svarbiausių šalies įstaigų. Linkėjimų labiausiai progresuojančiam Lietuvos futbolui klubui perdavė Lietuvos krašto apsaugos ministras Juozas Olekas, sveikinimo žodį tarė pats kvietimo autorius vicepirmininkas J.Narkevičius bei Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Juras Požėla.

„Pernai jūs žengėte didelį žingsnį į priekį. Linkiu šiemet žengti ir tą paskutinį. Jei taptumėt čempionais, manau, kad tai būtų į naudą visam Lietuvos futbolui“, - teigė J.Požėla, pridūręs, jog šiemet dės dar daugiau pastangų, kad pagaliau valstybiniu mastu būtų įteisintas baudžiamasis kodeksas dėl nelegalių lažybų.

Sporto reikalų komisijos pirmininkas nepamiršo paminėti ir stadiono statybų temos, kurią vėliau pratęsė ir Seimo vicepirmininkas bei „Trakų“ futbolininkai.

„Vicepirmininke, sakykit, kada sulauksime stadiono? Galvoju iki kiek planuoti savo karjerą“, - į J.Narkevičiaus raginimus užduoti klausimus pasiteiravo D.Česnauskis.

„Skaudi tema. Jau 2007 metais atrodė, kad turėsime stadioną, tačiau gavome nežinia kur išleistų pinigų palikimą. Prieš pora metų grįžome prie tos temos. Ir nors darbai dabar nevyksta greitai, tačiau rezultatai turėtų matytis kitos Seimo kadencijos pabaigoje (apie 2020 metus). Turbūt būčiau keistas politikas, jei nežadėčiau“, - atsakydamas į D.Česnauskio klausimą iš savęs pasijuokė Seimo vicepirmininkas.

Jis pažadėjo nepamiršti apsvarstyti ir paramos įstatymo, pagal kurį šiuo metu net rėmimas yra apmokestinamas.

Įsikūrę Algirdo Mykolo Brazausko vardu pavadintoje salėje trakiškiai buvo pagerbti diplomais, o dar vėliau sudalyvavo ekskursijoje po Seimą. Daugeliui vizitas šioje įstaigoje buvo pirmas per jų gyvenimą.

fkt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...