D. Costai už šlykštų elgesį gresia mažiausiai trijų rungtynių diskvalifikacija

Turino "Juventus" krašto puolėjas Douglasas Costa "Serie A" rungtynių metu užtraukė gėdą tiek sau, tiek ir visai komandai.

Rungtynėse prieš "Sassuolo", kuriose "Juve" laimėjo rezultatu 2:1, po keitimo aikštėje pasirodęs D. Costa užsidirbo raudoną kortelę ir galimai trijų rungtynių diskvalifikaciją.

D. Costa itin šlykčiai pasielgė su varžovų krašto puolėju Federico Di Francesco. Brazilas nesuvaldė savo emocijų ir spjovė tiesiai italui į veidą. Arbitras, gavęs signalą iš VAR kambaryje budėjusių teisėjų, iškart žaidėjui parodė raudoną kortelę.

Dar prieš šį šlykštų poelgį brazilas tam pačiam Di Francesco smogė alkūne bei galva. Už pastarąjį veiksmą krašto puolėjas jau buvo sulaukęs geltonos kortelės.

Po rungtynių futbolininkas atsiprašė už šį poelgį, tačiau tai jį nuo tolimesnės bausmės vis tiek greičiausiai neapsaugos.

"Norėčiau atsiprašyti visų "Juventus" sirgalių už elgesį, kurį parodžiau rungtynių metu. Taip pat atsiprašau visos savo komandos. Šiandieniniai veiksmai neparodo tikrojo manęs", - rašė žaidėjas.