D. De Gea: aš noriu trofėjų

Madrido "Real" medžiojamas vartininkas Davidas De Gea sako, kad, kaip ir kiekvienas futbolininkas, jis trokšta laimėti trofėjus.

"Manchester United" gretose ši užduotis pastaraisiais metais buvo gana sudėtinga - pernai "raudonieji velniai" triumfavo UEFA Europos lygoje bei Anglijos lygos taurėje, tačiau nacionalinį čempionatą ekipa paskutinį kartą laimėjo dar 2013-aisiais.

Tiesa, pats 27-erių metų ispanas žaidžia puikiai ir jau keturis sezonus iš eilės pateko į simbolinę "Premier" lygos komandą.

"Aš žaidžiu gerai, pasitikiu savimi, tačiau privalau tai išlaikyti bei laimėti trofėjus", - De Gea pasakojo "Daily Mail". "Būtent tai daro pasaulinės klasės žaidėjai."

Mančesterio komandos problemos prasidėjo išvykus Serui Alexui Fergusonui, o prie jos vairo stovint Louisui van Gaalui "raudonieji velniai" atrodė beviltiškai.

"Tai buvo keista (vadovaujant van Gaalui - red. past.). Finišuoti ketvirtiems nėra pakankamai gerai", - pridūrė vartininkas. "Aš noriu laimėti. Jeigu esi "United", tau reikia trenerio su nugalėtojo mentalitetu. Mes tai turėjome su Fergusonu. Mourinho jį turi. Jis nori laimėti kiekvieną mačą."

"Mes kalbėjome Europos čempionato metu ir jis sakė, kad nori matyti mane su savimi bei nori trofėjų. Po Fergusono išėjimo į pensiją mums buvo sunku. Tai diagnozuoti sunku. Tiesiog reikia kažko daugiau."

"Aš trokštu trofėjų. Privalome grąžinti "United" į geriausius laikus, atgal į Čempionų lygą, vėl laimėti Anglijos čempionų titulą, atgal į viršūnę."

Žingsnį link to Mourinho auklėtiniai galės žengti FA taurės finale, kuriame susitiks su Londono "Chelsea".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...