D. De Gea: "Mūsų vis dar netenkina bendra situacija"

"Manchester United" išgyvena tikrą renesansą nuo tada, kai ekipos vairą perėmė Ole Gunnaras Solskjaeras - norvegas laimėjo pirmąsias 8 savo rungtynes.

Mančesterio ekipa visiškai priartėjo prie pirmojo ketverto, iš FA taurės eliminavo Londono "Arsenal", tačiau, "raudonųjų velnių" vartų sargo Davido De Gea teigimu, klubo tikslai yra aukštesni, nei tik kova dėl vietos UEFA Čempionų lygoje.

"Be abejonės, tai yra puiki pergalių serija, bet mes vis dar nesame Čempionų lygos zonoje ir esame labai toli nuo kovos dėl titulo. Džiaugiamės pergalėmis, tačiau mūsų vis dar netenkina bendra situacija.

"Manchester United" yra klubas, kuris turėtų kautis dėl titulų. Mūsų pasitikėjimas savo jėgomis auga, todėl pasistengsime kuo geriau užbaigti sezoną", - bendraudamas su "Sky Sports" teigė ispanas.

D. De Gea taip pat pripažino, jog kova dėl titulo jau yra baigta, o pagridninis likusios sezono dalies tikslas yra sugrįžti į pirmąjį ketvertą.

"Triumfuoti "Premier" lygoje mums nebeįmanoma. Tai buvo mūsų tikslas prieš sezoną, nes šis klubas turi laimėti trofėjus.

Norime grįžti į Čempionų lygos pozicijas. Tai bus sunki užduotis, bet mes jau sugebėjome stipriai sumažinti atsilikimą. Kausimės iki pat sezono pabaigos ir jei pavyks išlaikyti tokią formą, mes iškovosime pergales", - neabejojo De Gea.

"Manchester United" antradienį laukia "Premier" lygos rungtynės namuose prieš "Burnley" ekipą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...