D. De Rossi paaiškino savo ginčą su treneriu

Daniele De Rossi paaiškino, kad jo ginčas su Giampiero Ventura įvyko dėl to, jog jis nesutiko su Italijos rinktinės trenerio sprendimu liepti jam apšilinėti.

"Roma" žvaigždė, kuriai tai buvo paskutinės rungtynės vilkint "azzurri" marškinėlius, ypač nusivylė tuo, kad Ventura nenorėjo į aikštę leisti Lorenzo Insigne.

Pasak žiniasklaidos pranešimų, De Rossi žodžiai strategui buvo tokie: "Kokio velnio aš turėčiau eiti aš? Mums nereikia pasiekti lygiųjų, mums reikia pergalės".

Apie visa tai saugas plačiau papasakojo jau po rungtynių.

"Mes turime tendenciją eiti apšilinėti po tris, o po penkių minučių pasikeičiame ir apšilinėti eina kiti trys", - 34-erių metų veteranas teigė "Rai Sport".

"Aš tiesiog pasakiau, kad buvome arti pabaigos ir turėjome laimėti, taigi apšilimui vertėtų siųsti snaiperius. Taip pat parodžiau į Insigne."

"Ar tai buvo taktinis pasirinkimas, spręsti ne man. Atsiprašau, jei ką nors įžeidžiau. Tuo metu tiesiog maniau, jog geriau į aikštę būtų žengti Insigne."

Po lygiosiomis pasibaigusio mačo su švedais Italijos rinktinė pasaulio čempionate nežais pirmą kartą per 60 metų.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">De Rossi is 100% going to kill a person today. <a href="https://t.co/E8Cxo2rxgb">pic.twitter.com/E8Cxo2rxgb</a></p>&mdash; Will Parchman (@WillParchman) <a href="https://twitter.com/WillParchman/status/930188867533201409?ref_src=twsrc%5Etfw">November 13, 2017</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...