D. Deschampsas: šiuo metu nėra geresnės komandos už Vokietiją

Didier Deschampso vadovaujama Prancūzijos rinktinė triuškinančia pergale prasiskynė kelią į 2016 metų Europos čempionato pusfinalį.

Vakar "Stade de France" stadione įvyko paskutinės ketvirtfinalio rungtynės, kuriose turnyro šeimininkai prancūzai rezultatu 5-2 sutriuškino Islandiją. Prancūzijos Europos čempionato pusfinalyje laukia rimtas išbandymas - susitikimas su pasaulio čempionais vokiečiais.

"Vokietijos rinktinė yra geriausia pasaulyje", - gerų žodžių būsimiems varžovams negailėjo D. Deschampsas. - Šiame turnyre jie susidūrė su sunkumus (Italiją įveikė tik po 11 metrų baudinių serijos - red. past.), tačiau ši komanda yra progresuojanti ir su kiekvienomis rungtynėmis žaidžia tik geriau".

"Žinoma, į aikštę neisime tik pasivaikščioti. Esame Prancūzijoje, norime laimėti ir darysime viską, kas pasiektume finalą. Viskas yra įmanoma", - pridūrė strategas.

D. Deschampsas įvardijo ir vokiečių žaidimo filosofiją: "Jie mėgsta būti su kamuoliu. Nesakau, kad mes sieksime prisitaikyti prie jų žaidimo, bet pusfinalyje bus kitaip nei buvo iki šiol. Ankstesnėse rungtynėse žaidėme su komandomis, kurios labiau gynėsi nei puolė, o čia bus visiškai kitaip."

Europos čempionato pusfinalio rungtynės tarp Vokietijos ir Prancūzijos įvyks birželio 7-ąją dieną.