D. Ingsas nenuvertina savo šansų žaisti Europos futbolo čempionate

"Southampton" ekipos puolėjas Danny Ingsas pastaruoju metu demonstruoja nuostabią sportinę formą ir šį sezoną "Premier" lygoje yra vienas rezultatyviausių futbolininkų, pelnęs jau 14 įvarčių.

27-erių anglas vis dažniau yra minimas tarp kandidatų, galinčių nacionalinėje rinktinėje pakeisti traumuotą Harry Kane'ą, kuris dėl traumos gali praleisti artėjantį Europos futbolo čempionatą.

Pats D. Ingsas, bendraudamas su NBC, teigė, kad jo galimybės priklauso nuo to, kokio tipo puolėjo norės Anglijos rinktinės treneris Garethas Southgate'as, tačiau yra įsitikinęs, jog jis turi savų pliusų.

"Mano šansai patekti į rinktinę priklauso nuo to, kokio puolėjo norės Garethas Southgate'as. 

"Southampton" gretose man dažniausiai tenka spausti savo varžovus bei ieškoti erdvių. Man netenka prisiliesti prie kamuolio itin dažnai.

Jei treneriui reikėtų tokio žaidėjo, tuomet, manau, kad galėčiau jam tai pasiūlyti", - apie savo šansus patekti į nacionalinę rinktinę kalbėjo D. Ingsas.

Puolėjas Anglijos rinktinės gretose yra sužaidęs vos vienerias rungtynes, kuomet 2015 metais pasirodė aikštėje mače su Lietuva.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...