D. Jamesas apie šiurpų susidūrimą su varžovu: "Nebuvau praradęs sąmonės"

Velso rinktinė sekmadienį Europos čempionato atrankos rungtynėse sužaidė lygiosiomis 1:1 su Kroatijos futbolininkais.

Šiame susitikime netrūko kietų dvikovų, o bene labiausiai visus turėjo išgąsdinti jaunojo Danielio Jameso susidūrimas su varžovu, po kurio jaunasis "Manchester United" talentas krito ant vejos ir kurį laiką atrodė praradęs sąmonė. Vis tik po medikų apžiūros jis tęsė rungtynes.

Po rungtynių Velso rinktinės krašto puolėjas teigė, kad tame epizode patyrė smūgį į galvą, tačiau sąmonės nebuvo praradęs.

"Man viskas gerai. Patyriau smūgį į galvą, tačiau nebuvau praradęs sąmonės.

Žinojome, kad tai bus sunkios rungtynės. Viskas gana greitai keitėsi. Susitikimą pradėjome neblogai, tačiau greitai praleidome įvartį.

Išlygindami rezultatą parodėme savo charakterį. Šiame mače buvo nemažai kietų dvikovų, tačiau to ir buvo galima tikėtis", - po mačo kalbėjo D. Jamesas.

Velso rinktinės treneris Ryanas Giggsas, prisiminęs D. Jameso susidūrimą su varžovu, teigė, kad jo auklėtinis tame epizode šiek tiek vaidino.

"Danielis krito ant vejos ir liko gulėti. Jei atvirai, ten buvo ir šiek tiek vaidybos. Per pertrauką atlikome keletą testų ir paaiškėjo, jog jam viskas gerai", - kalbėjo Velso strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...