D. Maradona vėl įgėlė "lyderio savybių" neturinčiam L. Messi

Diego Maradona teigia, kad Argentinos rinktinės gerbėjai neturėtų dėti tiek daug vilčių į Lionelį Messi, mat dėl lyderių savybių trūkumo argentinietis yra "tik eilinis žaidėjas" rinktinėje.

Nepaisant to, kad L. Messi daugumos ekspertų ir futbolo sirgalių yra laikomas vienu geriausių visų laikų futbolininku, jam su Argentinos rinktine niekaip nepavyksta laimėti jokio skambaus trofėjaus. 2018 metų pasaulio čempionate jam su rinktine pavyko nužygiuoti tik iki aštuntfinalio.

"Messi yra puikus žaidėjas, bet jis nėra lyderis", - sakė Meksikoje dabar dirbantis Maradona. - Vietoj to, kad jis pasikalbėtų su treneriu ir žaidėjais, jis pirmiausia pažais su savo "PlayStation". Po viso to neįmanoma būti lyderiu aikštėje, tiesa, kartu su Cristiano jie yra geriausi planetos žaidėjai".

"Man yra sunku tai pasakyti, tačiau nemanau, kad yra bent kiek logikos darant lyderį iš žmogaus, kuris prieš rungtynes turi bent 20 kartų nueiti į vonios kambarį.

Mes turime liautis daryti Dievą iš Lionelio. Jis tėra dar vienas žaidėjas Argentinos rinktinėje. Šiuo momentu aš jo nekviesčiau į rinktinę, tačiau niekada negali sakyti niekada.

Neturime jam duoti papildomo spaudimo. Tas pats galioja ir su lyderio etiketės klijavimu. Jeigu mes norime pamatyti geriausią Messi versiją, turime leisti jam būti tuo, kuo jis nori būti pats", - pridūrė D. Maradona.