D. Murphy: "Nežinau, ar Pepas suprato, kad įsiutinti Sadio prieš pat tarpusavio rungtynes nėra gera idėja"

Buvęs "Liverpool" klubo saugas Danny Murphy mano, kad Pepas Guardiola gerai neapgalvojo prieš pat dvikovą su "Liverpool" sukritikuodamas Sadio Mane.

Anglijos žiniasklaidoje P. Guardiolos ir S. Mane pavardės pastarosiomis dienomis yra linksniuojamos bene dažniausiai.

"Manchester City" strategas po savaitgalį įvykusių rungtynių S. Mane vienu metu ir pagyrė, ir pavadino pražangas simuliuojančiu žaidėju.

Į šias P. Guardiolos kalbas sureagavo ir Jurgenas Kloppas, kuris stojo mūru už savo auklėtinį.

"Nemanau, kad Pepas eidamas į spaudos konferenciją galvojo Sadio Mane", – teigė D. Murphy. – Manau, kad jis tiesiog buvo šiek tiek įtūžęs po to, kai pamatė rezultatą iš "Liverpool" rungtynių".

"Spėju, kad dabar jis gailisi dėl savo žodžių. Jeigu būčiau jo vietoje, pirmas dalykas, kurio nereikėtų daryti, tai įsiutinti šiuo metu geriausią "Premier" lygos žaidėją prieš pat tarpusavio dvikovą.

"Sadio žaidžia neįtikėtiną sezoną, todėl nelabai suprantu šių Pepo žodžių, kurie gali jam skaudžiai atsiliepti. Būtina pabrėžti tai, kad "Liverpool" tik dėl tokios puikios Sadio formos dabar turi 6 taškų pranašumą prieš tą patį "Man City".

Jis neabejotinai yra pagrindinis komandos vėdlys. Jis šį sezoną yra tiesiog fenomenalus. Labiausiai mane stebina jo fizinis pasiruošimas – jis žaidė visą vasarą ir dabar praktiškai nepraleidžia jokių rungtynių. Sadio nusipelno pačių didžiausių plojimų.

Taip, Sadio nevengia kristi ant žemės po lengvų kontaktų, tačiau jis nėra toks vienintelis", – pridūrė D. Murphy.

"Manchester City" ir "Liverpool" klubų akistata "Premier" lygoje įvyks artėjantį sekmadienį.