D. Rose'as: "Nebijome nė vieno varžovo"

Londono "Tottenham" buvo per mažytį žingsnį, jog liktų už Čempionų lygos aštuntfinalio borto. "Pentinai" ne tik sukūrė mažą stebuklą bei išsikapstė iš sudėtingos situacijos grupėje, tačiau jau nužygiavo iki turnyro pusfinalio.

Aštuntfinalyje "Tottenham" palaužė Dortmundo "Borussia", o dramatiškame ketvirtfinalyje iš kovos eliminavo "Manchester City" futbolininkus.

"Pentinų" krašto gynėjas Danny Rose'as po atsakomųjų ketvirtfinalio rungtynių džiaugėsi komandos nuveiktu darbu bei tikisi, kad Londono klubas gali triumfuoti Čempionų lygoje.

"Mes jau esame pusfinalyje, iki kurio nuėjome sunkų kelią. Turnyrą pradėjome labai blogai ir paskutinėse grupės rungtynėse privalėjome iškovoti bent tašką Barselonoje. Mums pavyko tai padaryti.

Aštuntfinalyje eliminavome "Borussia", kuri pretenduoja laimėti "Bundesliga", o ketvirtfinalyje įveikėme "Man City" ekipą, kuri yra reali pretendentė triumfuoti Anglijoje. Mūsų kelias iki pusfinalio buvo sunkiausias, todėl dabar pasitikime savo jėgomis.

Ar galime laimėti Čempionų lygą? Kodėl gi ne? Esame pusfinalyje ir pažiūrėsime, kaip mums seksis toliau. Turime gerus šansus", - bendraudamas su "Evening Standard" sakė D. Rose'as.

"Mes jau įveikėme labai sunkų kelią, todėl treneris tiki, kad galime įveikti bet ką tiek Anglijoje, tiek Čempionų lygoje.

Niekas nesikeis ir pusfinalyje. Laukiame rungtynių ir nebijome nė vieno varžovo", - pridėjo krašto gynėjas.

"Tottenham" Čempionų lygos pusfinalyje susitiks su stebuklingą sezoną žaidžiančia "Ajax" ekipa.