D. Simeone apie F. Valverde pražangą: "Jis laimėjo rungtynes savo komandai"

115-ąją pratęsimo minutę Madrido "Real" komandą nuo galimo įvarčio išgelbėjęs Federico Valverde sužavėjo ir Diego Simeone.

Madrido "Atletico" sekmadienį po 11 m. baudinių serijos nusileido "Real" ekipai kovoje dėl Ispanijos Supertaurės trofėjaus. F. Valverde buvo pašalintas iš aikštės, kai atliko paskutinės vilties pražangą prieš Alvaro Moratą. Urugvajietis buvo priverstas baigti pasirodymą anksčiau laiko, tačiau tai vėliau atnešė komandai titulą.

"Tai buvo svarbiausias rungtynių momentas", – teigė D. Simeone, pasveikinęs varžovą su "profesionalia pražanga".

"Pasakiau jam, kad kiekvienas žaidėjas tokioje situacijoje būtų padaręs tą patį. Tai, kad jis buvo pripažintas mačo MVP yra visiškai suprantama – jis laimėjo rungtynes savo komandai", – pridūrė strategas.

Kalbėdamas apie pačias rungtynes, D. Simeone tęsė: "Pirmos 20-25 minutės mums buvo ganėtinai neblogos. "Real" savo žaidimą pagerino iki kėlinio pabaigos likus 15 minučių.

Antrajame kėlinyje situacija kiek pasikeitė. Jie kontroliavo rungtynes ir susikūrė neblogų šansų, tačiau mes taip pat buvo neblogoje pozicijoje, kai reikėjo pereiti iš gynybos į puolimą.

Kaip ir sakiau, svarbiausias rungtynių momentas buvo Valverde pražanga. Jis pasiaukojo dėl komandos ir sustabdė mus nuo realios progos pasižymėti."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...