D. Simeone: iš mūsų dabar jau tikimasi daugiau

Diego Simeone prieš rungtynes su Madrido "Real" klubu spaudos konferencijoje kalbėjo apie tai, kad jo komanda atliko gerą darbą žaidėjų perėjimų lange.

Šiandien vakare 22 valandą Lietuvos laiku Madrido komandos Estijoje susigrums dėl UEFA Supertaurės trofėjaus. Madrido "Real" šį trofėjų laimėjo paskutinius du metus, tačiau šį kartą jie yra be savo pagrindinių ginklų - Cristiano Ronaldo ir Zinedine'o Zidane'o.

Paklaustas, ar tokių žaidėjų kaip Thomo Lemaro atvykimai į klubą užkelia jų kartelę šiek tiek aukščiau, D. Simeone buvo linkęs su tuo sutikti.

"Taip, manau, kad tai akivaizdu", - apie tai, ar dabartinis "Atletico" jau privalo laimėti Supertaurę prieš tokį varžovą kaip Madrido "Real" sakė D. Simeone.

"Akivaizdu, kad mes judame į priekį. Mes turime tobulinti savo sudėtį, o pastaruosius keletą sezonų tai ir darome. Iš mūsų jau yra reikalaujama rezultatų.

Turime puikų kolektyvą, kuris darniai dirba tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Kaip bebūtų, mūsų ir būsimų varžovų biudžetai skiriasi, tačiau mūsų svajonėms ribų nėra", - pridūrė strategas.