D. Simeone: "Madride niekas nepasikeitė – Modričius yra svarbiausias jų žaidėjas"

Šį vakarą Ispanijos sostinėje įvyks dviejų aršių komandų susirėmimas – "Atletico" namuose priims Madrido "Real" futbolininkus.

Vis geresnį žaidimą rodantis Madrido "Real" nuo "Atletico" jau turi tik dviejų taškų deficitą, todėl abi sostinės komandos šiandien kovos dėl antrosios pozicijos turnyrinėje lentelėje.

Spaudos konferencijoje kalbėjęs "Atletico" pergalių kalvis Diego Simeone užsiminė, kad net ir išvykus Cristiano Ronaldo, Madrido "Real" neprarado savo svarbiausio komandos žaidėjo.

"Luka Modričius yra svarbiausias jų žaidėjas. Niekas šioje komandoje nepasikeitė", – pareiškė D. Simeone.

Prieš savo buvusią komandą šiandien stos Madrido "Real" vartininkas Thibaut Courtois. Nepaisant "Atletico" gerbėjų pykščio, D. Simeone yra dėkingas belgui už jo laiką "Atletico" komandoje.

"Nesu vienoje pozicijoje su tais žmonėmis, kurie yra išreiškę savo jausmus jo atžvilgiu. Jis yra puikus vartininkas, kuris mums davė daug ir dabar turi puikią karjerą", – pareiškė strategas.

D. Simeone susitiks su jau šeštuoju Madrido "Real" treneriu per tą laiką, kai jis dirba "Atletico" klube. D. Simeone teigia, kad vis dar palaiko gerus santykius su Santiago Solari.

"Aš jį pažįstu jau labai ilgai. Treniravau jį, kai jis žaidė savo paskutinius karjeros metus "San Lorenzo" klube. Esame argentiniečiai ir turime tam tikrą draugystę. Jis jau parodė, kad turi kokybės dirbti tokiame klube kaip "Real", – pridūrė D. Simeone.