D. Simeone: "Rezultatas yra toks, kad aiškinti daugiau nebereikia nieko"

Madrido "Atletico" klubas rungtynių Dortmunde nepamirš dar ilgai - šį sezoną puikiai rungtyniaujanti "Borussia" ekipa po savo ratais pervažiavo Ispanijos vicečempionus.

"Geltonai juodi" savo žiūrovų akivaizdoje "Atletico" komandai sugebėjo įmušti net keturis įvarčius ir švęsti pergalę rezultatu 4:0. Tai - didžiausias pralaimėjimas, kurį "rojiblancos" yra patyrusi prie D. Simeone.

Po rungtynių D. Simeone negalėjo paaiškinti, kas nutiko komandai, tačiau tik pridūrė, kad pirmajame kėlinyje įvykiai galėjo pakrypti visai kitokia linkme.

"Aš pasveikinau varžovus už tokią įtikinamą pergalę ir tuos perėjimus iš gynybos į puolimą, kurie buvo padaryti kone visų keturių įvarčių metu", - sakė Cholo. - Rungtynes pradėjome neblogai, tačiau tada buvome nubausti rikošetu".

"BVB buvo užtikrinta puolime ir tokie pralaimėjimai kartais gali nutikti. Rezultatas yra toks įtikinamas, kad nėra prasmės kažką daugiau ir aiškinti.

Žaidėjai žino, kad šiandienos pasirodymas buvo blogas, todėl nemanau, kad aš turėčiau būti kritiškas jų atžvilgiu. Jie vis dar turi šansų kovoti dėl pirmos pozicijos, nes priešakyje dar laukia daug rungtynių", - pridūrė strategas.