D. Simeone: rungtynės prieš "Sevilla" nepakeičia mano nuomonės apie "Real" pajėgumą

Vyriausiasis Madrido "Atletico" treneris Diego Simeone mano, kad jų laukia sudėtingos rungtynės "Santiago Bernabeu" stadione, mat paskutinis Madrido "Real" ekipos pralaimėjimas neparodo, jog ši komanda yra krizėje.

Trečiadienį Juleno Lopetegui auklėtiniai patyrė pirmąjį pralaimėjimą Ispanijos pirmenybėse - skaudžiai nusileido "Sevilla" komandai rezultatu 0:3. Savo ruožtu sunkiai sezoną pradėjęs "Atletico" nuo lyderių jau turi tik dviejų taškų deficitą.

D. Simeone šį sezoną jau pranoko J. Lopetegui UEFA Supertraurės rungtynėse, kur šventė pergalę rezultatu 4:2. Šiose rungtynėse, kaip ir Sevilijoje, pralaimėjimą nulėmė individualios klaidos gynyboje. Šia varžovų silpnybe D. Simeone auklėtiniai bandys pasinaudoti ir šiandien įvyksiančioje dvikovoje.

"Aš nežiūri tik į paskutines Madrido "Real" komandos rungtynes. Taip, Sevilijoje jie turėjo prastą pirmąjį kėlinį, tačiau tokie dalykai gali nutikti, nes "Sevilla", ypatingai namuose, yra puiki komanda", - žurnalistams sakė D. Simeone.

"Madridas turi naują žaidimo stilių ir žaisti prieš juos nėra paprasta. Kai jie kontroliuoja kamuolį, įgauti pasitikėjimą yra gana sudėtinga.

Madrido "Real" iki šio momento jau parodė, kad gali lengvai pakeisti žaidimo stilių ir į jį įlieti jau komandoje buvusius žaidėjus - Bale'ą bei Asensio.

Šie žaidėjai yra galingi savo pozicijose, jie gali išbėgti į greitas atakas, nes visada gali tikėtis perdavimų iš tokių žaidėjai kaip Kroosas, Modričius ir Ramosas, kurie puikiai mato aikštę.

Aš niekada nevertintu varžovų pagal paskutines rungtynes. Aš juos vertinu pagal jų žaidimo filosofiją ir potencialą. Mes žinome, kad mūsų laukia dvikova su vienu geriausių planetos klubų", - pridūrė strategas.

Madrido derbis šiandien startuos 21 val. 45 min. Lietuvos laiku.