De Laurentiis: "Sarri įsivaizdavo, kad "Napoli" jį padarys turtingu"

"Napoli" prezidentas Aurelio De Laurentiis ir toliau lieja nuoskaudas ant Maurizio Sarri. Italijos vicečempionų vadovas šį kartą pareiškė, kad strategas naudojosi klubu lyg banku.

M. Sarri šią vasarą po trijų darbo metų paliko "Napoli" ir išvyko į Londono "Chelsea". Išsiskyrimas nebuvo pats gražiausias - jis turėjo dar dviejų metų galiojantį kontraktą, tačiau po nesutarimų su tuo pačiu De Laurenttisu jis buvo pakeistas Carlo Ancelotti.

"Iš pradžių galvojau, kad Sarri yra treneris, kuris mūsų klube galės dirbti daug metų. Galėjau jį išsaugoti dar dviem metams dėl galiojančio kontrakto, tačiau supratau, kad visos problemos kyla dėl pinigų", - pareiškė legendinio italų kino režisieriaus sūnus.

"Žinote, keistas tas pasaulis, kur žiniasklaida vaizduoja, jog kontraktas nebeturi jokios vertės. Jūs padedate savo parašą ant sutarties, kurios vėl nepaisote.

Pasirašęs naują sutartį su Sarri jo tuometinį atlyginimą iš 700 tūkst. eurų pakėliau iki 1,5 mln. eurų. Viena kartą iš jo pačio išgirdau, kad pasirašydamas naują sutartį jis tenorėjo tapti turtingu.

Tada paklausiau savęs pačio: kur trenerio rodoma meilė pačiam miestui? Aš juo tikėjau, tačiau tuo pačiu pagalvojau, ar jis manimi nesinaudoja, kaip kokiu banku", - pridūrė kontraversiškai Italijoje vertinamas De Laurentiis.