De Rossi paaiškino, kodėl pasirinko "Boca Juniors" klubą

Italijos futbolo legenda Daniele De Rossi pirmą kartą per 18 metų trunkančią karjerą sezoną pradeda ne "Roma" komandoje.

36-erių metų saugas po praėjusio sezono atsisveikino su "Roma" ir vasarą netikėtai išvyko į Argentiną, "Boca Juniors" klubą. Iš pradžių buvo tikimasi, kad De Rossi liks rungtyniauti tėvynėje, tačiau šis pasiryžo kardinaliems karjeros pokyčiams.

De Rossi jau spėjo debiutuoti "Boca Juniors" komandoje ir atsidaryti įvarčių sąskaitą. Žaidėjas paaiškino, kad jam nebuvo svarbūs pasiūlymai iš Tolimųjų Rytų.

"Kinijoje yra labai daug pinigų, tačiau aš pats savęs paklausiau, ar tai tikrai yra tai, ko noriu aš", – pokalbiu metu sakė italas.

"Aš norėjau vis dar jaustis gyvas ir laimingas. Kur aš tai dar galiu pajausti būdamas ne "Roma" klube? Mano pirmas atsakymas visada buvo "Boca Juniors", – pridūrė žaidėjas.

De Rossi taip pat prakalbo apie savo idealą: "Riquelme yra mano ir visų italų herojus. Vertinant jo sugebėjimus, jis yra antras geriausias saugas, kurį aš esu matęs. Pirmas yra Andresas Iniesta."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...