Di Francesco: "Jeigu būčiau "Real" sirgalius, nepergyvenčiau dėl Ronaldo netekties"

Vyriausiasis "Roma" komandos treneris Eusebio Di Francesco "Santiago Bernabeu" stadione gavo skaudžių pamokų - jo vadovaujami "romėnai" UEFA Čempionų lygoje rezultatu 0:3 nusileido Madrido "Real" vienuolikei.

"Baltieji" dominavo nuo pirmos iki paskutinės minutės. "Roma" komandai šiose rungtynėse sunkiai sekėsi kurti progas, o prie savo vartų žaidimu neblizgėjo nei Kostas Manolas, nei Federico Fazio.

Po rungtynių Di Francesco teigė, kad pamatė tą Madrido "Real" komandą, kurios ir tikėjosi šioje dvikovoje.

"Jeigu būčiau Madrido "Real" sirgalius, tikrai nesijaudinčiau dėl to, kad komandoje nebėra Cristiano Ronaldo", - apie tvirtą ekipos branduolį kalbėjo strategas.

"Dar prieš rungtynes tikėjausi, kad jie bus puikūs. Jie tai jau įrodė ne viename šio sezono susitikime. "Real" turi užtektinai aukšto lygio žaidėjų, kurie kompensuotų Ronaldo netektį. Šioje komandoje rungtyniauja vien tik čempionai", - gerų žodžių varžovams negailėjo sunkiai šį sezoną su "Roma" pradėjęs Di Francesco.

Strategas vėliau sulaukė jau tradicija tampančio klausimo - kuriam žaidėjui skirtų "Ballon d'Or" apdovanojimą.

"Manau, kad Modričius padarė absoliučiai viską, ką galėjo tiek su Madrido "Real" klubu, tiek su Kroatios rinktine. Jo pasirodymas pasaulio čempionate buvo neįtikėtinas. Esu tikras, kad bet kuris "Real" žaidėjas būtų vertas šio apdovanojimo", - užbaigė specialistas iš Italijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...