Didžiausi C. Ronaldo rėmėjai sureagavo į galimą išprievartavimo skandalą, "Juventus" savo žinute pribloškė visuomenę

Nors Cristiano Ronaldo paneigė bet kokius praėjusią savaitę pasklidusius kaltinimus išprievartavimu, vienam daugiausiai pasaulyje uždirbančių atletų ši situacija gali atsirūgti.

Vienas pagrindinių portugalo rėmėjų, amerikiečių aprangos gamintoja „Nike“, išplatino pranešimą, kuriame teigia, jog yra „giliai susirūpinusi dėl žaidėjui mestų kaltinimų“. Pranešama, jog kompanija, su kuria C. Ronaldo yra sudaręs beveik milijardo JAV dolerių sutartį, ketina ir toliau sekti šią situaciją bei po kiekvienos naujos žinios vertinti ją iš naujo.

Be „Nike“, į C. Ronaldo liečiantį skandalą sureagavo ir kitas žaidėjo rėmėjas – „EA Sports“. Žaidimų milžinės atstovai britų dienraščiui „The Independent“ patvirtino, kad stebi portugalo situaciją ir ketina į ją reaguoti.

„Matėme naujausius pranešimus, kuriuose kaltinamas C. Ronaldo. Atidžiai stebime šią situaciją, kadangi norime, jog mus reprezentuojantys atletai atitiktų mūsų propaguojamas vertybes“, – tikino „EA Sports“ atstovas.

Kaltinimai išprievartavimu pasklido praėjusią savaitę, o juos atskleidė vokiečių „Der Spiegel“. Šiam dienraščiui informaciją atskleidė amerikietė Kathryn Mayorga, tikinanti, kad C. Ronaldo ją išnaudojo 2009-aisiais Las Vegase. Pasak moters, su portugalu ji susitiko viename iš šio JAV miesto kazino, o vėliau jis ją išprievartavo savo viešbučio apartamentuose.

Nors po kelių mėnesių nuo incidento K. Mayorgos ir C. Ronaldo atstovai susitarė dėl tylos, už kurią portugalas amerikietei sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių, dabar ji tikina, kad šio susitarimo laikas baigėsi, ir pasiryžo viešai iškloti visą tiesą.

Pats C. Ronaldo visą šią situaciją vadina „netikromis naujienomis“, kuriomis siekiama pasinaudoti jo vardu. Futbolininkas instagrame įkėlė vaizdo įrašą, kuriuo paneigė kaltinimus.

Ginti savo vasaros pirkinio stojo ir pats Turino klubas. Neseniai jis išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad per mėnesius, praleistus Italijoje, C. Ronaldo „demonstravo išskirtinį profesionalumą ir atsidavimą, vertinamą visų „Juventus“ narių“. Ši klubo žinutė papiktino dalį visuomenės, nes ja lyg ir buvo norima pasakyti, kad tai, ką galbūt padarė futbolininkas prieš mažiau nei 10 metų, neturėtų būti susiję su dabartiniu jo požiūriu ir vertybėmis.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/Cristiano?ref_src=twsrc%5Etfw">@Cristiano</a> Ronaldo has shown in recent months his great professionalism and dedication, which is appreciated by everyone at Juventus. 1/1</p>&mdash; JuventusFC (@juventusfcen) <a href="https://twitter.com/juventusfcen/status/1047912523494842370?ref_src=twsrc%5Etfw">October 4, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">The events allegedly dating back to almost 10 years ago do not change this opinion, which is shared by anyone who has come into contact with this great champion. 2/2</p>&mdash; JuventusFC (@juventusfcen) <a href="https://twitter.com/juventusfcen/status/1047912694832123905?ref_src=twsrc%5Etfw">October 4, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


„Juventus“ klubui išplatinus gana skandalingą pranešimą, Twitter tinkle kilo tikra nuomonių audra:

 

 

 

 

alfa.lt