„Dinamo“ apie lengvą pergalę prieš A lygos grandus negalvoja

Zagrebo „Dinamo“ aistruoliai įsitikinę, kad jų komanda lengvai nugalės Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ ekipą, tačiau „Dinamo“ atstovai laukia sunkios kovos.

„Žalgiris“ pirmadienį ryte atvyko į Zagrebą, o vakarop „Maksimir“ stadione surengė treniruotę. Prieš vilniečius atsarginėje stadiono aikštėje treniravosi „Dinamo“ futbolininkai. Prieš savo treniruotes abi komandos surengė spaudos konferencijas, kuriose dalyvavo ekipų vyriausieji treneriai ir po vieną žaidėją.

„Dinamo“ kartu su strategu Zoranu Mamičiumi į spaudos konferenciją delegavo komandos naujoką, Portugalijos rinktinės vartininką Eduardo. Maždaug dešimčiai susirinkusių Kroatijos žiniasklaidos atstovų vis dar rūpėjo „Dinamo“ pralaimėjimas 1:2 „Rijekai“ per Kroatijos Supertaurės rungtynes.

Z. Mamičius teigė, kad lyginant su pastaruoju maču, komandos starto sudėtyje bus pasikeitimų. Be to, treneris pažymėjo, kad jo ekipa dar nėra geros sportinės formos. „Dinamo“ gretas papildė net 8 nauji futbolininkai, keletas išėjo į kitas komandas, todėl ekipai reikia laiko susižaisti.

„Taip jau yra. Trūksta laiko, bet žinome terminus ir negalime nuo jų pabėgti. Jau atlikome daug darbo, bet dar daug jo laukia priešakyje“, - kalbėjo Z. Mamičius.

„Dinamo“ aistruoliai vienbalsiai žada savo komandai lengvą pergalę. Jų prognozėse dominuoja 3:0 ir didesni rezultatai. Vis dėlto Zagrebo klubo atstovai ir per spaudos konferenciją, ir neoficialiuose pokalbiuose kalbėjo kitaip. Kroatai sako, kad laukia sunkios dvikovos.

zalgiris-vilnius.lt