D.Matulevičius sužibėjo draugiškose Kauno ekipos rungtynėse

Į A lygos kovas tik rugsėjo 14 dieną sugrįšiantis „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo klubas kontrolinėse rungtynėse išmėgino jėgas su Lietuvos vaikinų U-19 rinktine. Kauno SM Tauro stadione vykusiose rungtynėse žalgiriečiai iškovojo užtikrintą pergalę rezultatu 5:0 (3:0).

Rungtynes „Kauno Žalgirio“ komanda pradėjo tokios sudėties: M.Matuzas; R.Sadauskas, M.Dapkus, A.Klimavičius, J.Bušmanas, K.Šilkaitis, D.Romanovskij, S.Urbys, L.Pilibaitis, R.Krušnauskas ir D.Matulevičius.

Jau dešimtą susitikimo minutę nuo pat rungtynių pradžios su kamuoliu žaidę žalgiriečiai išsiveržė į priekį. Jurijus Bušmanas atliko perdavimą iš krašto, o baudos aikštelėje buvęs Deivydas Matulevičius galva nukreipė kamuolį į vartus.

Vos po kelių minučių Kauno komandos persvara padvigubėjo. Po kampinio dar vieną įvartį galva įmušė Rokas Krušnauskas.

Įmušę du įvarčius Mindaugo Čepo auklėtiniai nesustojo ir toliau nesuteikė praktiškai jokių galimybių Lietuvos rinktinei, o iki pertraukos sugebėjo įmušti ir trečią įvartį. Pasižymėjo baudos aikštelėje kamuolį gavęs Karolis Šilkaitis.

Pirmojo įvarčio ilgai laukti nereikėjo ir antroje rungtynių dalyje. Sužaidus apie 10 minučių baudos smūgiu įvartį įmušė standartinių situacijų specialistas Jurijus Bušmanas.

Rungtynių pabaigoje D.Matulevičius buvo pargriautas varžovų baudos aikštelėje, o už tai skirtą vienuolikos metrų baudinį realizavo gynėjas Arūnas Klimavičius.

Artimiausias A lygos rungtynes kauniečiai rugsėjo 14 dieną žais išvykoje su „Palangos“ komanda.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...