Draugiškose rungtynėse "Arsenal" ir "Liverpool" sudaužė pajėgius varžovus (VIDEO)

Šiandien Londono "Arsenal" stadione prasidėjo tradiciniu tampantis "Emirates Cup" turnyras. Jo atidarymo mače šeimininkai priėmė Lisabonos "Benfica" futbolininkus.

Šiuos į priekį jau 11-ąją minutę po rikošeto išvesti sugebėjo Franco Cervi, bet neilgai trukus po naujoko Seado Kolašinaco perdavimo rezultatą išlygino Theo Walcottas.

Tas pats anglas "kanonierius" sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį išvedė į priekį, bet iki pertraukos įmušti suspėjo ir Eduardo Salvio.

Antrasis kėlinys jau priklausė "Arsenal" futbolininkams. Jis prasidėjo Lisandro Lopezo įvarčiu į savus vartus, o 64-ąją minutę Reisso Nelsono perdavimą puikiai išnaudojo Olivier Giroud.

Galiausiai prancūzas pats tiksliai asistavo patranką į vartus paleidusiam Alexui Iwobi ir rungtynės baigėsi triuškinančia pergale rezultatu 5-2.

Draugišką mačą prieš Berlyno "Hertha" taip pat žaidė šiame pasirengimo sezonui cikle dar nepralaimėjęs "Liverpool". 

Jurgeno Kloppo auklėtiniai vėl rungtyniavo puikiai, o prie pergalės itin svariai prisidėjo naujokai. Pirmasis jau 15-ąją minutę pasižymėjo jaunasis snaiperis Dominicas Solanke.

Pirmajam kėliniui artėjant prie pabaigos kamuolį į apatinį vartų kampą įrideno Georginio Wijnaldumas ir rezultatas tapo 2-0. 

Kitas naujokas Mohamedas Salah "raudonųjų" persvarą triuškinančia pavertė jau sužaidus daugiau nei valandą, pabėgęs nuo varžovų bei išties gražiai permetęs "Hertha" vartininką.

Rezultatai:

"Arsenal" 5 - 2 "Benfica"
[0-1] 11' Franco Cervi
[1-1] 24' Theo Walcott
[2-1] 32' Theo Walcott
[2-2] 39' Eduardo Salvio
[3-2] 52' Lisandro Lopez (į savus vartus)
[4-2] 64' Olivier Giroud
[5-2] 70' Alex Iwobi

"Hertha" 0 - 3 "Liverpool"
[0-1] 15' Dominic Solanke
[0-2] 38' Georginio Wijnaldum
[0-3] 62' Mohamed Salah