Draugiškose rungtynėse – "Real" ir "Liverpool" pergalės bei "Arsenal" lygiosios

Europos zonoje sužaistos dar trejos draugiškos klubų rungtynės.

Pralaimėjimų seriją nutraukė Madrido "Real" klubas, kuris, nepaisant sunkumų gynyboje, varžovus iš Turkijos nugalėjo rezultatu 5:3.

Stambulo "Fenerbahče" pirmoji įsiveržė į priekį ir dar du kartus išlygino rezultatą, tačiau trys Karimo Benzema, taip pat Mariano Diazo bei Nacho įvarčiai nulėmė "baltųjų" pergalę.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/_9JPP9HsctQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Į pergalių kelią taip pat sugrįžo "Liverpool", kuris rezultatu 3:1 pranoko "Lyon". Prancūzai taip pat įsiveržė pirmieji į priekį, tačiau "raudonieji" netrukus grįžo į rungtynes.

"Lyon" gretose pasižymėjo Memphis Depay, o "raudoniesiems" įvarčius mušė Roberto Firmino, Harry Wilsonas ir į savus vartus įsispyręs varžovas.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/q2mgeqXdnpg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Be pergalės liko Londono "Arsenal". Unai Emery auklėtiniai išsiskyrė taikiai 1:1 su "Angers" iš Prancūzijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...