D.Šemberas: „Būtų įdomu vėl susitikti su W. Sneijderiu“

UEFA Čempionų lygos nugalėtojas Wesley Sneijderis ir kitos ryškios Nyderlandų futbolo legendos liepos mėnesį atvyks į Lietuvą ir prisidės prie išskirtinio futbolo festivalio, kuriam palaikymą išreiškė ir Vilniaus „Žalgiris“.

Nyderlandų ambasada Lietuvoje bei Nyderlandų NATO pajėgos mūsų šalyje rengia futbolo šventę, skirtą vaikams, mūsų šalies futbolo bendruomenei bei NATO pajėgose tarnaujantiems kariams. Palaikymą šiai idėjai išsakė ne tik Vilniaus „Žalgiris“, bet ir garsūs Lietuvos žmonės, taip pat judėjimas futbolotreneris.lt

„Futbolas tai daugiau nei tik sportas ar rungtynės. Tai yra ir socialinė atsakomybė. Manau, kad nusimato tikrai puikus renginys. Vilniaus „Žalgiris“ nedvejodamas sutiko prisidėti prie šios iniciatyvos. Mūsų klubas visada palaiko tokias idėjas. Į Lietuvą atvyksta garsios žvaigždės, tai bus puiki šventė visiems“, - fkzalgiris.lt kalbėjo „Žalgirio“ sporto operacijų direktorius D. Šemberas.

Liepos mėnesį į Lietuvą be W. Sneijderio atvyks ir Europos taurės laimėtojas Pierre‘as Van Hooijdonkas, „Ajax“ ir „Feyenoord“ klubų legendos Aronas Winteris bei Regi Blinkeris. Garsių svečių bus ir daugiau, tačiau galutinis legendų sąrašas bus patvirtintas kiek vėliau.

Futbolo šventę sudarys dvi dalys. Birželio 30-ąją Jonavoje vyks tarptautinis karių futbolo turnyras, o liepos 6-ąją – vaikų futbolo šventė Širvintose. Futbolo šventę liepos 6-ąją vainikuos Nyderlandų ir Lietuvos futbolo žvaigždžių akistata.

Vienoje pusėje - ilgametis Lietuvos rinktinės narys, Rusijos ir Lietuvos čempionas Deividas Šemberas, taip pat Deividas Česnauskis, Edgaras Jankauskas ir Vilniaus „Žalgiriui“ atstovaujantis gynėjas, legionierius iš Nyderlandų Donovanas Slijngardas, be to, mūsų šalies komandai talkins pramogų pasaulio atstovai Vytaras Radzevičius, Marijonas Mikutavičius bei Martynas Starkus.

Kitoje pusėje – ryškūs Nyderlandų šalies futbolo vardai, tokie kaip Wesley Sneijderis, Pierre van Hooijdnk, Aronas Winteris, Regi Blinkeris Sander Westerveld, Davidas da Silva ir Anouk Hoogendijk.

„Jeigu atvyks Wesley Sneijderis, bus labai įdomu. Man teko prieš jį rungtyniauti aikštės viduryje UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje. Jis tuo metu rungtyniavo Milano „Inter“. Manau, tikrai mane prisimins. Būtų įdomu susitikti kitame amplua“, - tikino D. Šemberas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...