D.Slijngardas: mūsų kluptelėjimas buvo atsitiktinumas

Donovanas Slijngardas įmušė savo pirmąjį įvartį Lietuvoje per ketverius metus, o puikus olando smūgis padėjo Vilniaus „Žalgiriui“ 3:0 (3:0) namuose sutriuškinti Klaipėdos „Atlantą“ ir sugrįžti į pergalių kelią.

Po rungtynių futbolininkas džiaugėsi pergale ir neslėpė šypsenos kalbėdamas apie savo įvartį.

„Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko įmušti, bet svarbiausia pergalė. Turėjome atsitiesti po nesėkmės praėjusiame ture. Parodėme charakterį ir tai, kad tas kluptelėjimas buvo atsitiktinumas. Per šiuos metus turėjau ne vieną progą įmušti, bet šįkart pamaniau, kad atėjo metas“, - kalbėjo jis.

Į visus klausimus žalgiriečiai atsakė pirmojo kėlinio pabaigoje, kai per septynių minučių atkarpą pelnė net tris įvarčius.

„Tai labai svarbūs trys taškai. Galima sakyti, kad viską išsprendėme dar pirmajame kėlinyje. Noriu padėkoti žiūrovams už nuostabų palaikymą. Jie visada yra kartu su mumis ir jaučiu jiems didelę pagarbą“, - fkzalgiris.lt kalbėjo olandas.

Tuo tarpu vilniečių treneris Marekas Zubas teigė, kad „Atlantas“ yra neparanki komanda.

„Nėra lengva žaisti prieš komandą, kuri visa ginasi baudos aikštelėje už kamuolio. Dėl šios priežasties antra rungtynių dalis nebuvo įdomi. Kita vertus, svarbiausia trys taškai ir trys įvarčiai. Džiaugiuosi už Donovaną, kuriam pavyko pelnyti savo pirmąjį įvartį. Taip pat pirmą kartą pasižymėjo ir Ertonas Fejzullahu. Jis tobulėja ir tikiu juo“, - tikino treneris.

Artimiausias rungtynes Vilniaus „Žalgiris“ žais jau šį trečiadienį 20 val. svečiuose su „Sūduva“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...