Du kartus pirmavusi „Akmenė“ namuose liko tik su tašku

Sekmadienį dieną Betsafe Futsal A lygoje buvo pratęstos XIV-ojo turo kovos. Naujoje Akmenėje vyko įnirtinga akistata tarp FK „Akmenės“ ir VDA ekipų, o šis susitikimas galiausiai pasibaigė lygiosiomis 3:3.

Rungtynės žymiai geriau prasidėjo aikštės šeimininkams, kurie jau 6 minutę išsiveržė į priekį, o įvartį pelnė žaidžiantysis komandos treneris Armando Tarlazis.

VDA ekipai varžovai kėlė nemažai problemų ir jie juos stabdė pražangomis. Taip jau 15 minutę VDA į savo vartus užsidirbo 10 metrų baudinį, kurio realizuoti stojo Darius Jankauskas. Lietuvos futsalo rinktinėje debiutavęs futbolininkas tai padarė sėkmingai ir savo ekipos persvarą padvigubino.

Tačiau VDA rankų nenuleido ir prieš pat pertrauką Gediminas Skrockas sušvelnino rezultatą.

Šis įvartis VDA ekipai suteikė pasitikėjimo ir po pertraukos svečiai rezultatą išlygino. 26 minutę tai padarė Janas Cimuškevičius.

Neilgai trukus „Akmenei“ vieno įvarčio persvarą sugrąžino komandos kapitonas Donatas Morkis, tačiau šios trapios persvaros šeimininkai neišlaikė ir 36 minutę praleido Mariaus Šoblinsko pelnytą įvartį.

Taip „Akmenė“ namuose neiškovojo pergalės ir leido kiek labiau atitrūkti vakar tris taškus į savo sąskaitą įsirašiusiam „TurboTransfers“ klubui.

Rezultatas:

„Akmenė“ 3 : 3 VDA
6’ [1 : 0] Armando Tarlazis
15’ [2 : 0] Darius Jankausks (iš 10 m. b.)
19’ [2 : 1] Gediminas Skrockas
26’ [2 : 2] Jan Cimuškevič
29’ [3 : 2] Donatas Morkis
36’ [3 : 3] Marius Šoblinskas