Dvikovą su "Man Utd" pasitinkantis J. Mourinho: "Nesu jų priešas"

Jose Mourinho po beveik metų pertraukos ruošiasi sugrįžimui į "Old Trafford" stadioną.

Trečiadienį vakare stratego diriguojama Londono "Tottenham" komanda mes iššūkį "Manchester United" vienuolikei, kuriai J. Mourinho vadovavo 2,5 metų.

J. Mourinho išsiskyrimas su "Man Utd" komanda ir sirgaliais nebuvo pats šilčiausias, tačiau portugalas mano, kad šios problemos jau yra pamirštos.

"Nesu piktadarys ar kažkieno priešas", – spaudos konferencijoje pasisakė J. Mourinho. – Esu treneris, kuris bandys išsivežti pergalę iš Mančesterio. Solskjaeras sieks, kad šiose rungtynėse laimėtų "Man Utd", todėl normalu tikėtis, kad sirgaliai palaikys jį, o ne mane".

"Esu tas, kuriam patinka varžytis prieš geriausias komandas ir grįžti į vietą, kurioje jaučiausi laimingas. Palaikau gerus santykius su "Man Utd" sirgaliais. Grįžau į "Old Trafford" kaip apžvalgininkas ir sulaukiau šiltų ovacijų.

Rytoj aš jau sugrįžtu kaip varžovų komandos treneris, kuris sieks nugalėti "Man Utd" klubą. Aš suprantu, kad jie nori priešingos situacijos, todėl įsivaizduoju, kad rungtynių metu jiems būsiu neįdomus, – pridūrė J. Mourinho.

"Man Utd" ir "Tottenham" komandų akistata prasidės 21 val. 30 min. vakare.