E. Hazardas ir T. Courtois po pralaimėto pusfinalio sukritikavo Prancūzijos rinktinę

Belgijos rinktinei nesėkmingai susiklostė pasaulio čempionato pusfinalis - belgai siekė pirmą kartą savo šalies istorijoje pasiekti finalą, tačiau jie pralaimėjo mūšį Prancūzijai.

Samuelio Umtiti įvartis antrajame kėlinyje nulėmė šių rungtynių nugalėtoją. Belgams itin sunkiai sekėsi kurti šiose rungtynėse, o savo auksinę progą išnaudoję prancūzai tęs kovą dėl svarbiausio futbolo trofėjaus.

Po rungtynių Prancūzijos rinktinės žaidimu neliko patenkintos dvi Belgijos futbolo žvaigždės - Edenas Hazardas ir Thibaut Courtois.

"Jau geriau pralaimiu su šia Belgijos komanda nei laimiu su šia Prancūzijos ekipa", - aštriai apie savo oponentus užsiminė E. Hazardas.

Dar pikčiau apie varžovus atsiliepė T. Courtois: "Prancūzija žaidė anti futbolą. Dar niekada neteko žaisti rungtynių, kuriuose puolėjas (Giroud - red.) žaistų taip arti savo vartų.

Žaisti taip buvo jų pasirinkimas - jie žinojo, kad tik tokiu būdu gali prieš mus laimėti. Visgi, tikrai nebuvo smagu stebėti jų futbolą. Galiu drąsiai pasakyti, kad šita komanda nebuvo geresnė už mus."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...