E. Hazardo žinutė "Chelsea": norite mane išlaikyti - įsigykite naujų žaidėjų

Londono "Chelsea" žvaigždė Edenas Hazardas atskleidė, kad mėgaujasi savo bičiulių kompanija "mėlynųjų" ekipoje, tačiau pabrėžė, kad jis nori kovoti dėl trofėjų, todėl paragino klubo vadovybę imtis darbų.

"Chelsea" šį sezoną "Premier" lygoje užėmė penktąją vietą ir kitą sezoną liks be UEFA Čempionų lygos. "Chelsea" šį sezoną vis dar gali iškovoti vieną trofėjų - savaitgalį jų lauks FA taurės finalas su "Man Utd".

Žiniasklaidoje jau daug metų kalbama, kad E. Hazardas vieną vasarą vis tiek paliks "Chelsea" ir išvyks rungtyniauti į Madrido "Real". E. Hazardas ties šiuo klausimu daug nespekuliavo, tačiau pabrėžė, kad dar nėra šimtu procentų tikras, jog liks Londone.

"Aš laukiu naujų žaidėjų", - iškart pasakė E. Hazardas. - Turime palaukti ir pažiūrėti. Aš noriu matyti atvykstančius gerus žaidėjus, kurie mums padėtų laimėti "Premier" lygą".

"Šiuo metu turiu pagalvoti apie daug dalykų, o vėliau ir pamatysime, kas atsitiks. Laiko dabar turime daug", - ragino imtis transferų darbų "Chelsea" klubą belgas.